MÕTETU MÄNG
|
|
SharkBlade | Posted: 2008-10-15, 16:56 | Post # 1 |
Eestlane
Blader
| fakk mida perset nagu mul on warp centre file corrupt koguaeg on töödanud ? no se mäng on ikka omadega täiesti vittus sry for expression a nii ta on
Kuskil miskit toimub eestlased kui miskit ei toimu eestlased vaja leida lolli eestlased ... :P
|
|
| |
Moonfly | Posted: 2008-10-15, 19:35 | Post # 2 |
Tegija XD
Administraator
| tõmba uus client, see millel on juba uus update ära tehtud
There's no such thing as too much power... --------------------------------- FA 121 Moonfly (Transcender/Transcender) [Retired] BL 136 BadassBlader (Transcender/Transcender) [Quited]
|
|
| |
SharkBlade | Posted: 2008-10-16, 11:18 | Post # 3 |
Eestlane
Blader
| ei kõik oli korras mul sai läbi vana clienti ka updated nii, et mul polnud vajagi seda zaraki värki aga ma ei saa aru kuidas mul üks hetk sai failist corrupted, koguaeg töötas käisin paar päev ennem jne koguaeg ju töödanud aga järsku siis oli fail corruopted. tõmbasin siis sealt MAPS pack foorumi alt ja voila jälle korras
Kuskil miskit toimub eestlased kui miskit ei toimu eestlased vaja leida lolli eestlased ... :P
|
|
| |
Moonfly | Posted: 2008-10-16, 14:37 | Post # 4 |
Tegija XD
Administraator
| Mul ka mitu korda failid pekki läinud, kui panna cabal ilma et internet ühendatud on tööle lähevad failid pekki miskipärast
There's no such thing as too much power... --------------------------------- FA 121 Moonfly (Transcender/Transcender) [Retired] BL 136 BadassBlader (Transcender/Transcender) [Quited]
|
|
| |
|